SABINE MOLMANS
Vastgoedmarketeer & MEER!

heeft zich in 2015 gespecialiseerd in het geven van marketingadvies wanneer woningen te lang te koop staan. Dit doet zij door heel Nederland en gebruikt haar kennis op het gebied van makelaardij en marketing te volle. Zij helpt inmiddels zowel makelaars als particuliere huiseigenaren, zodat vraagprijsverlagingen tot het verleden behoren. 

Daarnaast heeft Sabine zichzelf als Kandidaat Register Makelaar-Taxateur in 2021 aangesloten bij Makelaar voor een Uur. Een franchise die open en eerlijk is over haar tarieven en vanuit het hart potentiële kopers, verkopers, huurders en verhuurders helpt. Zo wil zij nog verder bijdragen aan het goed laten lopen van de spannende en ingewikkelde processen binnen de makelaardij.

& MEER!
“Dat is wel het allermooiste waar ik nu mee bezig ben: Kijken hoe ik een bijdrage kan leveren aan het oplossen van woningnood in Nederland. Een tikkeltje eigenwijs ben ik opnieuw naar de woningmarkt gaan kijken. En……eigenlijk bestaan alle ingrediënten al die de oplossing zouden moeten geven. Maar omdat de woningmarkt nog teveel vanuit een individuele invalshoek benaderd wordt, lukt het maar niet de oplossing te vinden.

Marketing als verbindend puzzelstuk:

BIENZ Visie op Wonen; de woningmarkt vanuit een marketing perspectief.

Trots op de oplossing die ik gevonden heb!  Een Visie die verder gaat dan het oplossen van de hedendaagse problemen, maar juist ook vooruitkijkt in de tijd. 

Hiervoor ben ik via het Ministerie van Binnenlandse Zaken toegevoegd aan de Bouwcampus in Delft. Binnen de opgave ‘Optoppen de nieuwe norm’ hebben we een super gaaf team geformeerd rond mijn nieuwe optop concept. De deelnemers en meedenkers zijn:

logo-dura-vermeer - Mijn Accountant

Meet the companies challenging the future of construction | ScaleUpNation

-

Symbiotische stadsbeweging tekstlogo

Bent u ook zo’n ‘nekuitsteker’? Neem dan gerust contact op om te kijken hoe  we de woonwereld een stukje beter kunnen maken. Mooi als we in deze tijd van diverse crises ook iets positiefs kunnen bijdragen. 

Sabine is o.a. gecertificeerd:

  • Marketeer (NIMA)
  • Kandidaat Register Makelaar – Taxateur (SVM/NIVO) VastgoedPro
  • SeniorKeur Makelaar
  • SeniorKeur Adviseur
  • Vastgoedstylist (LNV)

nimakrmt seniorkeurmakelaar  seniorkeuradviseurLNV

Net dat beetje verder kijken, levert verrassende resultaten én blije klanten op. Daar krijg ik energie van!