BIENZ helpt u met alle mogelijke diensten om de aan- en verkoop van onroerend goed zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Of het nou gaat om nieuwbouw projecten, aan/verkoop van een enkele woning of een reeds lopend project. Ook als u gewoon een vraag heeft of een kort advies wilt bent u natuurlijk van harte welkom. De dienstverlening van BIENZ is er juist op gericht alle processen zo goed mogelijk te laten verlopen en u te helpen zodat u goede keuzes kunt maken.


20160519 spiegeling monumenten in gevel

Met een second opinion kunnen u en uw makelaar weer verder!

SECOND OPINION VOOR MAKELAARS EN PARTICULIEREN


Een second opinion van BIENZ is een gedegen en uniek adviesrapport compleet met actielijst voor zowel de eigenaar als de makelaar. Woningen die met behulp van een second opinion opnieuw in de markt zijn gezet, zijn tot nu toe allen binnen 1 – 8 weken verkocht!*

Lees meer!

 

 


20160724 deur met sleutel foto aankoopbegeleiding

Niet twijfelen, gewoon doen!

AANKOOPBEGELEIDING
U heeft een mooie woning gezien. U twijfelt nog of u zelf deze aankoop doet of dat u een aankoopmakelaar inschakelt. Realiseert u zich dan dat u op zo’n moment vaak de grootste en duurste  aankoop van uw leven gaat doen en dat er altijd risico’s zijn die u mogelijk niet kunt zien.

Lees meer!

 

 


VERKOOPBEGELEIDING

'U hoeft het niet alleen te doen!'

‘U hoeft het niet alleen te doen!’

Het verkopen van een woning is een spannende en niet alledaagse aangelegenheid. Daarom schakelt u ook een makelaar in om de verkoop van uw woning te regelen. Desondanks wordt er toch veel van u verwacht. U moet een makelaar kiezen, uw woning moet verkoopklaar gemaakt worden, de makelaar vraagt of u de foto’s en de verkooptekst goed vindt, u moet beslissingen nemen over de vraagprijs, u heeft hulp nodig bij het beoordelen van de biedingen enz. Dan is het prettig dat een onafhankelijk professional met u meekijkt.

Lees meer!

 


BEGELEIDING VERKOOP VIA INTERNETMAKELAARDIJ

Hulp nodig? Laat u helpen door een professional!

Hulp nodig? Laat u helpen door een professional!

Het goed in de markt zetten van een woning vereist een goede (marketing)aanpak. Alleen op deze wijze wordt uw woning binnen de kortst mogelijke tijd tegen de hoogst mogelijke prijs verkocht. U voorkomt hiermee dat u de prijs van uw woning later moet gaan verlagen. BIENZ adviseert over de marketingaanpak en kijkt desgewenst met u mee of u uw woning op de juiste wijze in de markt zet. Op deze manier heeft u toch een professional naast zich en bespaart u nog steeds kosten ten opzichte van een reguliere makelaar.

Lees meer!

 

 


VASTGOEDSTYLING

'Een goede styling levert geldt op!'

‘Een goede styling levert geldt op!’

Als u iets nieuws koopt wilt u ook dat het product er netjes en verzorgd uitziet. Met een woning is dat net zo. Vaak zien we als eigenaren de bomen door ons eigen bos niet meer. En…dat is heel normaal. BIENZ kijkt door de ogen van een koper met u mee om uw woning gereed te maken voor een succesvolle verkoop.

Lees meer!