BIENZ | AANKOOPBEGELEIDING

U heeft een mooie woning gezien. U twijfelt nog of u zelf deze aankoop doet of dat u een aankoopmakelaar inschakelt. Realiseert u zich dan dat u op zo’n moment vaak de grootste en duurste  aankoop van uw leven gaat doen en dat er altijd risico’s zijn die u mogelijk niet kunt zien. Denk aan bouwkundige gebreken of zakelijke rechten, irreële vraagprijs enz. Een aankoopmakelaar rekent vaak een vast tarief of het hem nu veel of weinig werk kost deze woning voor u aan te kopen. Bij BIENZ bepaalt u altijd zelf welke begeleiding u wenst.  Dit betekent ook dat de prijs van BIENZ altijd op maat is en zelfs een maximum kent. Als u zich realiseert dat er met een grote aankoop zoals die van woning een flink aantal risico’s zijn, twijfel dan niet langer en schakel uw eigen persoonlijke aankoopbegeleiding van BIENZ in.

Wilt u alleen deskundige begeleiding bij een bezichtiging? Wilt u iemand die alleen even meekijkt met de koopovereenkomst? Wilt u alleen even overleggen over hoe en wat te bieden? De keuze is geheel aan u! Op maat dus.

Sabine heeft ons begeleid bij de koop van ons huis. Met haar objectieve blik en deskundige advies heeft zij ons bijgestaan bij de bezichtiging en de onderhandelingen. Door haar kennis en ervaring heeft Sabine voor ons van toegevoegde waarde kunnen zijn in het kooptraject. Wij zullen haar daarom zeker aanraden wanneer iemand een woning wenst aan te kopen.

Jasper & Ellen Oranje

BEOORDELING | 9