‘Een goede styling levert geldt op!’

Waarschijnlijk koopt u ook liever een auto die er schoon, zonder deuken en opgeruimd uitziet. Is de auto dat niet, dan wilt u deze misschien helemaal niet kopen of voor een lager bedrag dan de vraagprijs. Met een woning is dat net zo. Dit heeft alles te maken met styling.

Voor een woning praten we dan over:

VASTGOEDSTYLING
Soms zien we als eigenaar door onze eigen bomen het bos niet meer en dat is heel natuurlijk. U bent zeker de enige niet. Daarom is het goed om een professional in te schakelen die met de ogen van een potentiële koper kijkt en u helpt om uw woning geschikt te maken voor verkoop. Een frisse blik kan wonderen doen en levert naast een snellere verkoop vaak ook een hogere koopprijs op.

BIENZ is gecertificeerd Vastgoedstylist en lid van het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten. Het doel van vastgoedstyling is om met minimale middelen uw woning verkoopklaar te maken.

& MEER!
Bedenk dat vastgoedstyling slechts 1 aspect is van de verkoop van een woning. Belangrijk is ook dat u de juiste vraagprijs heeft, de juiste (Funda) presentatie en de juiste promotie. Alleen dan wordt een woning binnen de kortst mogelijke tijd tegen de hoogst mogelijke prijs verkocht. Alle inspanningen van BIENZ zijn erop gericht dit voor u optimaal te verzorgen.

Werkwijze vastgoedstylingadvies